Toppers shirts
Vorige pagina

Toppers shirts

Filter

Toont alle 4 resultaten

0

Glitter t-shirt oranje Topper met rhinestones steentjes voor dames. Op dit oranje shirt staat een bedrukking van zilveren rhinestones steentjes met de tekst TOPPER. Materiaal: 150 grams, 100% katoen. Wasvoorschrift: 30 graden, binnenstebuiten, niet in de droger en transfer/ glitters niet strijken. Leuk flitsend cadeau shirt voor een echte Topper, of als glitter outfit naar een Toppers concert, foute party of glitter en glamour feest. Let op: dit artikel valt klein, we adviseren om 1 maat groter te bestellen.

19,89
0

Glitter t-shirt oranje Topper met rhinestones steentjes voor heren. Op dit oranje shirt staat een bedrukking van zilveren rhinestones steentjes met de tekst TOPPER.
Materiaal: 145 grams, 100% katoen. Wasvoorschrift: 30 graden, binnenstebuiten, niet in de droger en transfer/ glitters niet strijken. Leuk flitsend cadeau shirt voor een echte Topper, of als glitter outfit naar een Toppers concert, foute party of glitter en glamour feest.

19,89
0

Topper for a day concert t-shirt voor de Toppers oranje dames. Het feest shirt is bedrukt met de tekst: TOPPER FOR A DAY. Dit Toppers feest shirt is onmisbare kleding de Toppers concerten.
Materiaal: 150 grams, 100% katoen. Let op: dit artikel valt klein, we adviseren om 1 maat groter te bestellen.

16,89
0

Topper for a day concert t-shirt voor de Toppers oranje heren. Het feest shirt is bedrukt met de tekst: TOPPER FOR A DAY. Dit Toppers feest shirt is onmisbare kleding de Toppers concerten.
Materiaal: 150 grams, 100% katoen.

16,89
0
X