Products tagged "apres"
Vorige pagina

apres

Filter

Toont alle 4 resultaten

0

Ski koning apres ski t-shirt oranje heren. Op dit shirt staat een grote kroon en de tekst: Ski koning met Nederlandse vlag onder de tekst. Het t-shirt is leuk om te geven voor iemand ze verjaardag of om gewoon zelf te dragen, met skien als sport en/of hobby! Ook leuk om te dragen op wintersport. Materiaal: 150 grams, 100% katoen.

16,89
0

Ski koningin apres ski t-shirt oranje dames. Op dit shirt staat een grote kroon en de tekst: Ski koningin met Nederlandse vlag onder de tekst. Het t-shirt is leuk om te geven voor iemand ze verjaardag of om gewoon zelf te dragen, met skien als sport en/of hobby! Ook leuk om te dragen op wintersport. Materiaal: 150 grams, 100% katoen. Let op: dit artikel valt klein, we adviseren om 1 maat groter te bestellen.

16,89
0

Snowboard koning apres ski t-shirt oranje heren. Op dit shirt staat een grote kroon en de tekst: snowboard koning met Nederlandse vlag onder de tekst. Het t-shirt is leuk om te geven voor iemand ze verjaardag of om gewoon zelf te dragen, met snowboarden als sport en/of hobby! Ook leuk om te dragen op wintersport. Materiaal: 150 grams, 100% katoen.

16,89
0

Snowboard koningin apres ski t-shirt oranje dames. Op dit shirt staat een grote kroon en de tekst: snowboard koningin met Nederlandse vlag onder de tekst. Het t-shirt is leuk om te geven voor iemand ze verjaardag of om gewoon zelf te dragen, met snowboarden als sport en/of hobby! Ook leuk om te dragen op wintersport. Materiaal: 150 grams, 100% katoen. Let op: dit artikel valt klein, we adviseren om 1 maat groter te bestellen.

16,89
0
X